Tanácsadóink javaslatai

Fitten Emivel X. - Hogyan éld túl a húsvéti időszakot plusz kilók nélkül?!

Emese, triatlon edző, humán-kineziológus
Emese, triatlon edző, humán-kineziológus
Fitten Emivel X. - Hogyan éld túl a húsvéti időszakot plusz kilók nélkül?!

 

Hogyan éld túl a húsvéti időszakot plusz kilók nélkül?

 

Közeleg a Húsvét és nem tudom, hogy Te hogy vagy vele, de én nagyon várom már, annak ellenére is, hogy még mindig nem lehet az az igazi locsoló várós, nagy mulatozós. Azért biztos, ami biztos írok még pár trükköt, hogy mire figyelj, ha nem plusz kilókkal akarod kezdeni az ünnep utáni időszakot.

Biztos vagyok benne, hogy a Te lelki szemeid előtt is ott van a kép a roskadozó asztalról, ami tele van mindenféle finomsággal, ami ilyenkor szokás. Reményeim szerint a jó kedvhez, jó idő is fog társulni és akkor minél többen le tudjuk mozogni a friss levegőn a nagy húsvéti lakomát.

 

A sok finom, friss kalácson kívül biztos, hogy sok zöldség lesz az asztalon.

Így könnyedén ki tudod egészíteni a táladat lassan felszívódó szénhidráttalés rostban gazdag ételekkel. Ilyenek lehetnek a zöldségek, saláták és különféle savanyúságok. A rostban gazdagétkezés jobban eltelít és egészségesebb is. Mindig figyelj az egyensúlyra és a mértékletességre és nem lesz gond. Élvezd ki az ünnepet és a hétköznapoktól kicsit eltérő ételeket és ízeket (ezek szem előtt tartásával.) Próbálj meg többször keveset enni és mindig figyelj a megfelelő mennyiségű folyadékpótlásra.

 

Mozogjatok sokat a friss levegőn a családdal

Fedezzétek fel Magyarország rejtett szépségeit, hiszen rengeteg olyan eldugott hely van hazánkban is, ahol sokkal kevesebb turista fordul meg, pedig igazából varázslatos a helyszín. Egy kis aktív pihenés után biztosan feltöltődve tudsz vissza térni a dolgos hétköznapokba!

 

U.I.: ha Húsvéti receptötletre lenne szükséged, akkor nézz körül recept ajánlóinknál, a Panni Konyhájánál, vagy ha jobban kedveled a rövid sütős-videós összeállításokat, akkor katt ide, a Panni Konyhája YouTube linkre!

Mindenkinek kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok ;)