Karrier

Általános jelentkezés

2021.05.10 00:00
Általános jelentkezés

 

Magyarország piacvezető müzli és müzliszelet élelmiszergyártó holdingjának webáruházánál, a Cerbona termékek hivatalos webshopjának karrier oldalán jársz.

 

Bár jelenleg nem keresünk új kollégákat, de sosem lehet tudni. Egy értékes tulajdonságokkal rendelkező jelölt bármikor felhívhatja magára a figyelmet ;)

 

Ha úgy érzed, hogy a jövőd az élelmiszeripar, de emellett érdekelnek a technikai, technológiai újdonságok, fogékony vagy az innovációra, sőt tulajdonképpen a lételemed a kreatívitás és a határok feszegetése, nos, jó helyen jársz. Mi pontosan ezt csináljuk nap, mint nap. Bár élelmiszerrel foglalkozunk, ami elsőre megszokottnak tűnik, de folyamatosan azon dolgozunk, hogy valami újat találjunk ki. Lehet ez egy új íz, egy egészségesebb receptúra vagy akár egy új digitális megoldás, amitől a webáruházunk jobbá válik, ami talán ma még eszünkbe sem jut! Kis csapat vagyunk, de éppen ezért nálunk az a fontos, hogy ne fogadd el a dolgokat olyannak amilyenek. Járj nyitott szemmel és merj másik utat keresni!

 

Ha magadra ismersz és hasonlóan gondolkodsz, küldd el pályázati anyagod a karrier@cerbonabolt.hu címre és kollégáink hamarosan felveszik Veled a kapcsolatot.