Tanácsadóink javaslatai

Fitten Emivel II. - Túrázz egészséges kiegészítőkkel
24
Nov

Szuper kikapcsolódás és aktív pihenés a korlátozások alatt is a túrázás. Na de ne gondolj rögtön az egész Kék túrára, először kezdj egy rövidebb és könnyebben teljesíthető útvonallal - szakasszal. Rengeteg szép családbarát és jól teljesíthető túraútvonal van Magyarországon, amit érdemes felfedezni és bejárni.

Fitten Emivel I. - Sportolás hideg időben
13
Nov

A korlátozások alatt is próbálj meg a lehetőségeid figyelembe vétele mellett sportolni, hiszen ez nem csak a fizikai, de a mentális egészség érdekében is fontos. Ráadásul szabadtéren, a friss levegőn egyénileg megengedett az edzés, de mivel egyre hidegebb kint az idő így összegyűjtöttem pár hasznos információt, hogy mire érdemes figyelned, mit érdemes ilyenkor felvenned, hogy a sport örömet is okozzon és hasznos is legyen.

Táplálék allergia vagy intollerancia? Mit jelent, mire vigyázzak, avagy a mentes étrend alapjai!
14
Okt

Tudta, hogy a rendszeres puffadás/hasi panaszok hátterében táplálékallergia, illetve táplálékintolerancia is állhat? Mielőtt diétázni kezdene forduljon szakorvoshoz, hogy kiderüljön pontosan mi okozza a tüneteket, ugyanis két teljesen különböző problémáról van szó. A megfelelően összeállított és helyesen kivitelezett étrenddel - mind az allergia, mind az intolerancia esetén - teljes tünetmentesség érhető el. 

Elindult az iskola, mit csomagoljunk a gyerekeknek?
14
Szept

Szeptemberben indul az iskola, ami mind a gyerekek, mind pedig szüleik számára sok-sok izgalommal és kihívással jár. A szülőknek gyakran okoz fejtörést, hogy mit csomagoljanak a gyermeknek az iskolába, úgy hogy az egészséges, tápláló és finom is legyen. Ehhez szeretnénk egy kis iránymutatást adni.