Mand'or olasz növényi italok

A mandulaital tulajdonságai

A mandulaital egyik legfontosabb jellemzője a glutén, a laktóz és a koleszterin hiánya. A mandulaital természetes antioxidáns, amely segít megelőzni a rákot és késlelteti az öregedést, vitaminok (A, E), fehérjék, Omega 6 cink, kalcium, vas, magnézium és kálium forrása.
Hozzáadott cukor nélkül egy csésze mandulaital 30 kalóriát, valamint nagy mennyiségű oldható és oldhatatlan természetes rostot tartalmaz. Ily módon védi a bélfalakat, elősegíti annak megfelelő működését, szabályozza a cukrok felszívódását és szabályozza a koleszterinszintet. A mandulatej az egyik legtáplálóbb és legteljesebb alternatíva a tehéntej helyett.



8 ok, amiért a mandulaital jót tesz az egészségnek

  • A mandulaital alacsony kalóriatartalma ideális italként szolgál mindenkinek, aki fogyni szeretne A tehéntej mandulaitallal való helyettesítése nagyon kielégítő eredményeket adhat a fogyás eredményességében Nagyon könnyű megszokni, mert állaga és érzékszervi tulajdonságai hasonlóak a tehéntejéhez.
  • A mandulaital fogyasztása nagy segítséget jelent a koleszterin és a trigliceridek elleni küzdelemben Javítja a jó koleszterin szintjét és csökkenti a rossz koleszterin szintjét.
  • Elősegíti a cukrok és zsírok felszívódását a bélben.
  • Könnyen emészthető, és ajánlott azok számára, akik laktóz intoleranciától szenvednek.
  • Hasmenés és hányás esetén különösen ajánlott A mandulaital magas káliumtartalommal rendelkezik, így nagy segítség a betegségek miatt elveszett ásványi anyagok pótlásában.
  • A mandula rostszálak védik a bélfalat.
  • Szabályozza a szervezet funkcióit, melyek megoldást jelentenek azok számára, akik gyomorrendszeri vagy bélrendszeri problémákkal küzdenek, esteleg gyomorhurutban szenvednek.
  • Segít erősíteni a körmöket és a hajat, valamint hidratálja a bőrt a B2 vitaminnak köszönhetően.
Tovább
allapotBadge

A Mand'or növényi italokat gyártó POLICOM vállalat rövid bemutatása

A cég 1980-as megalapításakor a termelés elsősorban a nugátra és a mandulapépre korlátozódott. Ekkor a cég még egy kis családi vállalkozásként működött. Több fejlődési lépcső eredményeként ma már többféle növényi italt, édes, kenhető krémeket és szárított gyümölcstermékeket készítenek Dél-Olaszországban.

Megalakulásuk óta a fogyasztók egészségét és a környezet tiszteletben tartását helyezték előtérbe. Ezért gondosan választják ki az alapanyagokat, előnyben részesítve a termékek olasz és mediterrán eredetét, tiszteletben tartva a természetes ciklusokat. Ezért hisznek az egészséges és fenntartható étrendben.

Aszeptikus csomagolásuk többnyire megújuló forrásból származó anyagokból áll. Elkötelezettségük az, hogy ügyfeleiket teljesen megújuló csomagolóanyaggal lássák el, fosszilis alapú anyagok felhasználása nélkül. A fotovoltaikus rendszerüknek köszönhetően a napenergia előnyeivel csökkentik energiafogyasztásuk környezeti hatásait

A terméktanúsítványok az ellátási lánc, a dokumentálható eredet és az élelmiszerbiztonság ellenőrzésére vonatkoznak. A BIO tanúsítvány garantálja az ökológiai termelés alapelveinek használatát, szintetikus vegyszerek, valamint GMO használata nélkül. A vallási tanúsítványok (a kóser és a halal) meghatározzák a termékek bizonyos sajátosságainak tiszteletben tartását. A vállalati tanúsítványok (IFS és BRC) határozzák meg az összes vállalati folyamatot.

Tovább