Recept ajánló

Banánnal töltött zabpalacsinta

Panni
Panni
Banánnal töltött zabpalacsinta
Egy ráérős hétvégi reggelen ezt a receptet próbáld ki, mert zseniális! A banántól kellően édeskés és sokkal extrább lesz a zabpalacsinta. A végén pedig ízlésednek megfelelően tálalhatod mogyoróvajjal, lekvárral vagy akár joghurttal. Igazán finom, tápláló reggeli lehet belőle ;)

 

Hozzávalók

 

 

Elkészítés:

  1. Első lépésként a banánon kívül keverj össze minden alapanyagot jó alaposan egy edénybe, úgy, hogy masszává álljon össze (Akár össze is turmixolhatod őket, ha úgy könnyebbnek érzed)
  2. Majd olajozz ki egy serpenyőt és aztán melegítsd is elő.
  3. Ezután karikázd fel a banánokat és utána forgasd bele a masszába.
  4. Most pedig a masszával bevont banánkarikák mehetnek is az olajozott serpenyőbe. Fontos, hogy mindkét oldalukat süsd át.
  5. Végül csak a tálalás van hátra, amelyhez használhasz ízlés szerint lehet lekvárt, mogyoróvajat, joghurtot, egyszóval bármit, ami az ízlésedhez közel áll. Az én TIPPem, ez az egészséges és finom mogyorós és kakós csicseriborsókrém.

 

Kész is vagyunk, jó étvágyat hozzá ;)