Egy igazi egészséges, tavaszi finomság, ami tökéletes akár reggelire, akár desszertnek. Olyan gyorsan elkészíthető, hogy nincs kifogás, ki kell próbálnod!
Hozzávalók
Az alaphoz
A krémhez:
- 200 g mascarpone
- 80 g joghurt
- 3 evőkanál méz
- 1 tojás
- Vaníliakivonat
A díszítéshez
Elkészítés:
- Melegítsük elő a sütőt 180 fokra.
- Keverjük össze az összes alapanyagot az alaphoz majd merjünk 1-1 kanállal a muffinformába. Az ujjainkat használva, nyomkodjuk bele a zabos alapot a formába.
- Tegyük be a sütőbe 10 percre és várjuk meg, míg kihűl a tészta.
- Egy másik tálba keverjük össze a krémhez az alapanyagokat. Ne keverjük túl a krémet, csak épp, hogy minden el legyen dolgozva.
- Merjük a krémet a muffin formákba és süssük készre a sütiket 25-30 perc alatt 180 fokon. Akkor van kész ha már összeállt és nem folyékony a krém.
Ha kihűlt, díszítsük friss gyümölccsel és fogyasszátok egészséggel!