Mérjük ki a hozzávalókat és a 200 g lisztkeverék kivételével keverjük össze mindent egy habverővel.
Ha alaposan eldolgoztuk az alapanyagokat, akkor adjuk hozzá a lisztkeveréket és gyúrjuk össze a tésztát kézzel. Lisztezzük be a felületet ahol a lángost formázzuk és ha szükséges adjunk kis lisztet a tésztához is, hogy ne ragadjon.
Formázzunk kisebb lángosokat a tésztából(kb.4 db langos fog kijönni ebből a mennyiségből) úgy, hogy a közepén vékonyabb, a szélén pedig vastagabb legyen a tészta.
Forrosítsunk fel egy edényben, kókuszolajat vagy étolajat és tegyük bele a lángosokat sülni. Oldalanként kb. 3 percig süssük őket majd csöpögtessük le róluk a felesleges olajat egy papírtörlőn.
Kenjük meg őket tejföllel és szórjunk rá reszelt sajtot. Ha valaki szereti az erőteljesebb, hagyományosabb ízeket, akkor fogyasztás előtt kenje meg egy kis fokhagymával!
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.